MINA HÅR-RUTINER FÖR VOLYM

Jag får ganska ofta kommentarer på min Instagram om jag kan tipsa på bra hårvårdsprodukter, eller vad jag stylar mitt hår med för att det ska hålla. Jag ä l s k a r ju volym, och tycker om när jag känner att det är produkter i. Inte för hårt och absolut inte kladdigt, men stadga liksom. Moroccanoil är en stor favorit hos mig, speciellt nu när jag har page. Här är produkterna som används dagligen för att få puffigt, volymhår som håller hela dagen:

Förtjockningslotionen är min favorit! Jag lägger den i hela håret när jag har duschat, och när man fönat håret känner man direkt skillnad. Den här produkten ska vara fylld med vitaminer och arganolja som återfuktar håret och det känns verkligen. Men för att maxa känslan så använder jag även den fuktgivande krämen när håret är helt torrt. Dofterna är magiska!

Sedan böjer jag till topparna med en plattång och sprayar med hårsprayen (medium-hold). Jag älskar hårspray, hehe. Någonting jag inte har just nu är ett värmeskydd – måste införskaffas asap. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tackar! Förtjockningskrämen ska inhandlas och provas pronto! 🙂