ATT LÄMNA PÅ FÖRSKOLAN

Hugo var sekunder ifrån att somna i förskolans hall när vi skulle åka hem vid 12. Idag var andra dagen som vi lämnade honom mellan 10-12 (när han egentligen vilar) så förutom en massa nya intryck så har han också gått ifrån två sovstunder per dag till en. Så han har somnat som en stock på kvällen ♥️ Men åh så konstigt det är att lämna ifrån sig sitt barn till människor han inte känner (förvisso helt fantastiska). Imorgon blir det en längre dag ensam (09-13) och han ska vila tillsammans med de andra barnen… har väldigt svårt att se hur det ska gå. Inskolning är en sann prövning för kontrollbehovet och mammahjärtat. Men allt kommer bli hur bra som helst. 

Igår, klädd i svärtors Busnel ifrån 80-talet. Och kjol från H&M. Ett år utav osminkade dagar i tights & stickad tröja är long gone. Förutom fredagar, då har jag hemmadagar med Hugo 🙏🏼🐻♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *