INSKOLNING

Idag var det första inskolningadagen för minigrisen ♥️  Vi var där i en timme o lekte, hade fruktstund, sjöng & fick rundvandring. Hugo hade redan fått en egen plats i hallen för sina kläder & sitt namn uppsatt på en tågvagn i lekrummet. V A D är det som H Ä N D E R ? Jag födde dig ju precis, haha.

Efter att inskolningen var klar för dagen lämnade jag och Klas av honom hemma för en heldag med farmor och farfar ♥️ Igår hade jag ju min första dag på jobbet – inte helt ångestfri ska erkännas. Men idag är det mycket bättre! Att få ha varit på förskolan och blivit 100% trygg med hans fröknar och avdelningen i sig gör att det känns mycket lugnare inför det ”nya livet”. För så är det ju, nu börjar verkligen en ny del i livet. Som arbetade mamma med barn på föris 😭♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Var kommer den stickade tröjan ifrån? Super fin!