SISTA VECKAN SOM MAMMALEDIG

Hiss-selfie med min lilla stora kille ♥️ Och ja, som rubriken lyder så är jag nu inne på sista veckan som mammaledig. Det suger till rejält i magen när jag skriver det – och det är en mix utav separationsångest men också pirr. Jag längtar efter att få börja jobba igen, och få vara lite Emelie. Vara kreativ och dricka varmt kaffe med kollegor. Styla modeller och bli inspierad! Samtidigt som jag blir knäckt av tanken på att min och min lilla bebis tid (på heltid) är över. Men som tur är så kommer jag jobba 75% och därmed vara hemma fredagar, så helt över är det inte.

De senaste dagarna har Hugo varit extremt mammig (vaknade inatt och vill bara vara nära nära), men annars är han så framåt, social och busig – så våra föräldrahjärtan känner oss trygga och ganska säkra på att han kommer fullständigt älska förskolan! Men, alla föräldrar där ute. LANGA HIT ALLA ERA FÖRSKOLETIPS! Vill förbereda mig så gott det går på denna nya tid i livet! 🐭♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Fodrat galonställ, fodrade galonvantar, namnlappar på ALLT, sätt längre ramtid än ni tror det är bättre att ni hämtar tidigare än att ni kommer för sent.
    Nappar med tryckt namn på är sjukt smidigt så minskar risken att nån annans napp slinker in.