NYÅR & NYÅRSLÖFTEN

 

Förr hatälskade jag nyår – allt handlade om den p e r f e k t a outfiten, jag planerade håret och sminket i veckor och förväntningarna var SKYHÖGA. Men så kom lilla Hugo och bilderna ovan talar sitt tydliga språk – tiden har föräldrats. Till det mysigare. Vi åkte upp med familjen till Grundsund ett dygn. Grillade korv, gick långpromenader & spelade spel.

Och till kvällen bytte vi om, lagade middag & fortsatte spela spel till 12-slaget. Och mina nyårslöften? 1. Kvalitet före kvantitet när det kommer till mobilanvändandet. 2. Börja en kurs (målning helst, eller keramik) 3. Lyssna ännu mer på magkänslan när det kommer till vilka jag omger mig med och beslut jag fattar. Tre löften jag verkligen ska försöka hålla! Många gillar inte nyårslöften men jag älskar det! Tanken på nystart och förändring får det att pirra i magen! Och på tal om förändring – jag har lite önskningar också inför 2020! Men mer om det ifall det infinner sig (vill inte jinxa!)

Och sen vill jag skicka ut en påminnelsehälsning till er där ute ♥️ Instagram, eller hela den här världen som vi ser igenom våra mobiler, är inte verklig. Den är inte det riktiga livet, utan bara små glimtar i människors liv. Alla har sina sorger, fighter eller tuffa perioder – och trots att jag har haft det finaste året i hela mitt liv, så har jag också fått känna på den största utav sorg. Glöm inte att påminna er om det – att alla har sitt 🕊

GOD FORTSÄTTNING! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *