JULEN & HUGO 1 ÅR

Dagen innan julafton blev Hugo 1 år. Ett helt år. Det mest magiska, omtumlande & lärorika året någonsin! Älskar honom så att det pirrar i magen – och att se all kärlek ifrån våra familjer och vänner är det finaste som finns ♥️ Han väcktes utav mig och Klas med smörgås, skönsång & paket, sedan var det kalas med våra familjer. Favoritpresenterna var ett kök & en traktor. Sedan stannade Klas föräldrar för uppesittarkväll & övernattning.

…och precis innan Hugo skulle få på sig pyjamasen kom jag på att vi inte fått någon bild tillsammans med födelsedagsbarnet! Buset i hans blick…

Och julafton blev väldigt fin. Mycket känslor kring året som varit, så tacksamheten över att bara få vara tillsammans med våra familjer, äta gott, spela spel & rå om varandra var allt jag kunnat önska ♥️🎄

Och sedan dagen jag berättade för mina föräldrar att jag var gravid så har nog min pappa längtat efter ögonblicket ovan (och jag med som ni ser).

Jag vet att julen inte är för alla – att den kan vara fylld av stress, ångest eller rent av sorg. Så en stor kram till er alla – oavsett om ni gillar eller ogillar julen. God Fortsättning ♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Grattis Hugo! Vi ska också ha ettårskalas för vår son snart, undrar vad ni bjöd på för något? ☺️