VÅR FÖRSTA FAMILJESEMESTER

…också var man hemma ifrån semestern! En helt underbar, lärorik & faktiskt avkopplande semester. Den första som en familj. Efter att ha läst era tips på Instagram så klickade jag hem vagnen Babyzen Yo-Yo, och SÅ nöjda vi har varit! Den var så smal att den gick o köra inne i flygplanet, supersmidig att fälla ihop och Hugo var nöjd och kunde somna i liggställningen. 10/10 helt klart!

Och flygresan med vår nyblivna 11-månaders? Resan hem gick s m ä r t f r i t t. Dit-resan var inte katastrof men helt klart lite kämpigare. Vi var 4h sena ifrån Landvetter så vi hamnade lite ur synk, och väl på planet från Frankfurt till Dubai var det så mycket ljus, rörelse & annat som störde Hugo så han blev övertrött. Och ett övertrött barn vill inte vara fastspänt eller tyst. Så, där var det några timmar som var lite svettiga. Men ändå helt okej. Vi hade massor av leksaker, klämmisar, snacks & välling.  

Annars så var dagarna i Dubai verkligen semester. Det är våra grannar på vårt sommarhus här i Sverige som bor där nere så vi spenderade veckan tillsammans med dom. Vi kände oss verkligen som hemma <3 och varvade dagarna med promenader, häng på terassen (lek i skuggan), shopping & middagar.

…och favoritplagget den här semestern? Nya puff-blusen ifrån Gina Tricot. festlig! Och sedan shoppade jag även en del, bland annat ett par drömskor. Men det kommer i ett annat inlägg!

…Så, det var en liten uppdatering ifrån vår vecka i Dubai. Så häftig stad, eller Emirat? Lite dålig koll var det är egentligen haha. Hugo var på strålande humör nästan hela tiden och älskade värmen och att kunna leka utomhus igen. Och jag är stolt över mig och Klas – teamet <3 Det är ingen enkel grej att resa med barn. Men så häftigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Inte glöm att visa drömskorna! 😍