HELG & FÖRBEREDELSER

Hjärtat är så fyllt utav kärlek efter det här dygnet. Igår kväll möttes vi upp på Uddetorp, nästan hela tjejgänget (totalt är vi ju 12 stycken så inte det enklaste nu förtiden). Vi bytte om, satte oss i bastun, badade tunna & drack öl. Sedan var det på med myskläder, fram med rödvinet & en middag som slutade runt 01. Med spel & skratt tills vi inte orkade hålla ögonen öppna längre. Att umgås på det sättet, att stänga in sig med sina vänner, är det bästa!

…annars så är packningen inför Dubai på tisdag i full gång! Handbagaget till Hugo är färdigt & typ alla kläder är framlagda. Men snälla – vad får inte missas?! Help a mama out. Jag vet att allt går att lösa därifrån, så tänker mest på hacks & tips inför resan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej,
    Några nya leksaker som han får under själva flygresan som kan roa en nyfiken 1-åring som helst vill vandra upp och ner för gången i oändlighet.
    Och ett ombyte till dig själv. Mängder med ”olyckor ” kan hända och det är då sjukt skönt att kunna byta till något rent själv.
    Lycka till!

  2. Slå in små saker i paket. vi tog små leksaker som man sjunga om typ spindel, lamm, stjärna osv, snacks, böcker och låt honom öppna ett nytt paket varje gång han börjar tröttna på att sitta still. Jag slog in saker som vi redan hade hemma men i paket blev det mkt roligare + att presentpappret också roar en liten stund 😁 Lycka till och ha en underbar semester 🌊🍼🥂☀️