SITTDEL PÅ VAGNEN & LISEBERG!

Något utav det absolut bästa med att ha fått barnman får uppleva allt med nya ögon och på nya sätt! Igår var vi, tillsammans med min syster och hennes pojkvän, på Liseberg! Det var första gången för Hugo och även om han inte förstod så mycket så kändes det ändå så stort. Hans värld blir större och större. Vi hade dessutom premiär för vagnens sittdel så han kunde verkligen vara med och se allt runt om kring. Vi kör ju Bugaboo Fox och jag ä l s k a r sittdelen! Mysigt att ha honom närmre och nu är förvaringen under vagnen mycket större. Och sedan sover han till och med i den inomhus när det är dagsvila. Så tummen upp från alla i familjen! 

Finaste dagen!

…och tänk att vi är en liten familj nu <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *