EN TISDAG I MAJ

Jag köpte en keps till Hugo på H&M – och vips gick han från bebis till en liten pojke! Inte sant? Hur som helst så hade vi en mysig dag igår. Han har varit väldigt krävande den senaste tiden (fastklistrad på mig), så det var så skönt att ta oss ner på stan igår och hälsa på min syster. Prata, dricka kaffe och vila armarna lite. Han älskar verkligen sin moster.

Mina byxor (nya och favoriter!) är från Lindex, t-shirt & kofta H&M. Solglasögonen är från Chimi.

… och vid halv åtta kom Klas med förslaget att gå ner och äta på stan istället för hemma. Och när sminket ändå var på (hehe) och det sög lite i vintarmen så var inte jag den som var den! Blev ingen långsittare då Hugo vaknade precis när maten kom in, men ändå mysigt. Variation i vardagen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *