FÖDELSEDAGSHELG

Ibland undrar man vad man gjorde utav sin helg, och ibland känner man att den innehöll precis allt. Det sistnämnda var fallet för min födelsedagshelg, den blev så fin. För efter att blivit väckt med sång och frukost på sängen utav Hugo och Klas (höll på att smälla av så sött) så promenerade vi ner till stan för att ge mig själv lite egentid. En timmes massage på Aroma. Helt helt underbart, och min kropp var verkligen i behov utav att knådas. Alla nätter utav amning och allt bärande utav Hugo, man blir sliten.

Sedan studsade jag bokstavligt talat ner till Vinci för lunch med mina två bästa vänner – min syster & Mikaela. Godaste lurren i stan som vanligt, och ett väldigt gott glas vitt! Hugo var helnöjd hos moster i en timme, han har varit så lugn och snäll det senaste <3

Sedan var det dags – min mamma och pappa kom hem till oss för att ta hand om Hugo över natten. Jag hade pumpat ut massor av mjölk så det kändes lugnt, men så konstigt att lämna över honom. Efter några lugnande bilder från mamma på en mätt och sovande bebis så kunde vi börja njuta på riktigt.

Jag njöt verkligen under varenda sekund av kvällen – att bara få vara med varandra och bli lite salongs var helt underbart, haha! Jag älskar att spendera tid med Klas, och att ha timmar att bara kunna prata ostört efter snart 3 månader var så kul och mysigt. Och viktigt.

Men trots att vi somnade sent så vaknade vi strax efter sju, haha. Så efter en dusch och hotellfrukost (så god på Pigalle!) checkade vi ut redan klockan nio. Mamma och pappa blev minst sagt förvånade när vi kom hem så tidigt. Men vi saknade Hugo så obeskrivligt mycket! Det blev mys i sängen i princip hela dagen.

På lördagskvällen skulle vi fira en kompis, och även om jag tog det lugnt och körde hem så var det såå kul! Vi pratade, garvade och dansade i timmar!

… så efter lite för många timmar ifrån Hugo den här helgen så skrek kroppen efter gos. Så igår innan min och Klas familj kom på kalas blev det massa mys i sängen! Och hur fina är inte hans nya randiga byxor? Jag skulle vilja ha likadana i sommar!

Byxorna, bodyn och ryggsäcken är alla hemklickade ifrån Babyshop.

Så söndagen spenderades med Klas och min familj för att fira mina 27 år. Käkade på stan, tog en lång promenad och sedan glassfika och kaffe hemma hos oss. En helt underbar helg som innehöll allt jag kunnat önska.

Hoppas ni haft en fin start på veckan, vi har inte gjort många knop. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Anaitneg

    Hei. Litt random spørsmål under dette innlegget, men jeg lurer bare på hvordan du ble stylist og hvordan du kom dit du er i dag i forhold til jobb. Jeg skal velge studie snart og ønsker å gjøre noe i din retning. Har du utdannet deg til noe spesielt eller jobbet du deg opp på en måte? 🙂 på forhånd takk!