10 VECKOR MED HUGO

Längesen vi sågs här inne på bloggen nu… tiden bara rinner iväg! Men nu ligger Hugo nöjd bredvid mig i sängen och jag tänkte passa på att kolla in här och uppdatera lite om hur mammalivet rullar. Igår fyllde lillen 10 veckor och det händer mycket, varje dag. Han går från en liten ömtålig spädgris till en bebis med personlighet. Den största utvecklingen skulle jag säga är att man nu börjar få kontakt med honom på riktigt. Han skrattar och ”pratar” med en. Och man märker att han känner igen oss. På morgnarna älskar han att sitt-ligga emellan oss och snacka sitt språk. Han har också hittat sina händer, blivit stark i nacken och börjat dreggla, haha.

Våra dagar början mellan 06:30 och 07:oo och då ligger vi i sängen och ammar, kollar Nyhetsmorgon och dricker kaffe till minst 10.00. Behöver jag säga att det är bästa stunden på dagen? Sedan blir det ofta en långpromenad ner till stan för att träffa Klas, någon kompis eller min syster på kaffe eller lunch. Jisses vad jag dricker kaffe nu för tiden! Efter det går vi hem och tar det lugnt. Och nu har vi även fått in en ny rutin – vi har nämligen gått med i en föräldragrupp! Vi har varit på en träff än så länge, men imorgon ska vi på sångstund. Ska blir kul att se jämnåriga barn tillsammans med Hugo, men också umgänget med andra mammor. Vissa saker kan man bara dela mammor emellan. Ingen annan orkar lyssna (fullt förståeligt).

Och det bästa just nu är att jag lär känna honom mer och mer. Jag hör skillnad på gråt och gråt, och förstår oftast vad han vill. Det känns som att vi blir ett tightare team för varje dag som går. Och amingen! Äntligen fungerar den helt och jag hel-ammar nu. Så glad över att det går så bra, för åh vad mysigt det är.

Nä, nu vaknade lillen och pickar på uppmärksamhet så jag får kila. Men en liten uppdatering iallafall! Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill läsa om. Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *