ÄLSKADE BÄRSJAL

Ja, jag har blivit med bärsjal! Och det kan vara bland det bästa som hänt mig och Hugo i vårt gemensamma vardagsliv. Jag har fått låna den här utav en kompis, och den är ifrån Ergobaby. Hugo vill vara nära mig i princip hela tiden, och det vill ju jag också, samtidigt som man vill få iallafall lite gjort under dagarna. Så det här är verkligen en räddare!

Så idag har jag plockat i hans rum, gjort lunch och tvättat. Allt medan han satt på mig! Och ja, jag måste visa Hugos senaste bok som han fick ifrån sin gammelmormor. En ”Mina första år”-bok med Elsa Beskow-motiv (Älskar Elsa Beskow! Se även kaffekoppen). Jag kan inte fylla i så mycket i den än men lite hur jag och Klas träffades, hans födelse och tankar vi hade innan han kom har jag skrivit in nu. Och hans första skratt! 28 januari.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *