BÄSTA MAMMA-DAGEN

Dag 17 som mamma och idag var den bästa dagen, i min nya roll, hittills. Jag är, om jag ska vara helt ärligt, väldigt sällan nervös eller orolig över att axla nya uppgifter, men att vara mamma till Hugo fick hela marken att gunga. Jag har varit betydligt mer ängslig än vad jag trodde. Tills idag. Vi hade en bra natt med jämn sömn, och under förmiddagen kom min syster på besök. Jag fick duscha och komma ikapp med mig själv, och sedan hade vi en så mysig stund ute i solen med promenad och kaffe i parken. Och sedan har amningen gått jättebra också. Helt enkelt en dag som jag har kunnat njuta utav att vara mamma till 100% och känna mig trygg i det. Fantastisk känsla! 

Fick så många frågor om det här babynestet på Instagram. Det är handgjort i ull och kommer från StyleByC.se. Jag fick det från mina bästa vänner på min babyshower, och nu ligger det perfekt i vagnen (Bugaboo Fox). Vi hade även med det till BB, och det var inte en enda barnmorska som gick förbi det utan att kommentera det. Det är verkligen så fint och mjukt! Hans mössa är från H&M, nappen Elodie Details och overallen Lindex.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *