VECKA 40 – FINALVECKAN!

Jag önskar att jag kunde börja det här inlägget med meningen ”Här sitter jag och förvärkar, lite ont i svanken och en känsla av att lilla H är redo att komma idag!” men icke. Jag mår i princip precis som vanligt, utan några som helst känningar. Kanske lite mer sammandragingar, men det betyder inte att jag är nära på något sätt. Eller ”nära och nära”… Om bara två veckor är han ju med all säkerhet här, det är ju ganska snart om man tänker på hur länge jag varit gravid. Men nu är det två dagar kvar till beräknad ankomst och det är svårt att fokusera på någonting annat. Alla mina vänner tror att jag går över till 26-28:e december och jag är nu beredd att hålla med. Bättre att tänka att man går över en vecka, så behöver man inte bli helt knäpp, haha. Så nu ska jag göra mig en kopp te och kolla Bachelor. Har varit ute på en långpromenad med bästis så ryggen är trött. Hoppas allt är bra med er! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *