THE PERFECT HEELS

Jag sprang in i de här klackarna från Notabene häromdagen, och har inte kunnat slutat tänka på dem sedan dess. Notabene gör de absolut skönaste klackarna jag haft på mig och jag äääälskar modellen på de här. Drömmer om dem till mina vita Levis i vår. Mums! Kanske får bli en present till mig själv när H är ute? Och på tal om presenter… är det här med ”push-presenter” någonting ni gett eller fått? Känns som ett sånt nytt begrepp så är nyfiken! Gillar ni eller tycker ni att det är fånigt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej
    Jag har oxå BF den 22/12 för försåttt att du har samma dag? 🙂 så spännande!
    Jag har hintat för min kille ang pushpresent men vet inte om han kommer snappa om mina hintar eller ej, isåfall får jag köpa till mig själv 😃😂