ATT BLI MAMMA

Det finns så mycket saker som jag ser fram emot med att bli mamma. Det första jag tänker på är så klart hur han kommer att se ut, för hur ser en mix utav mig och Klas ut? Jag hoppas att han får Klas smilgropar. Men utöver det så är det jag tycker är häftigast utav allt att se vem han kommer att bli. Hur blir en kombination utav oss? När jag tänker på mig och Klas och vilka egenskaper vi har så önskar jag att han ärver sitt ”go” utav Klas. En envishet och viljestyrka som jag beundras så mycket utav. Och hans omtänksamhet. Av mig får han gärna ärva känslan utav att allt är möjligt, en (ibland lite väl naiv) känsla utav att man kan klara det man vill. Det har varit väldigt kul att växa upp och faktiskt på riktigt tro att man kan bli popstjärna, uppfinnare, konstnär och skådespelare. Och varit helt säker på att det skulle bli så (…). Det ska bli så fantastiskt att få uppfostra en människa, och göra vår lilla kille till en snäll kompis med fina värderingar och en grundtrygghet. Känner mig välsignad utav uppgiften.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *