BARNRUMSTIPS!

Ett litet hörn i H’s rum. Att inreda, piffa och puffa hos honom (min gamla walk in closet och dessförinnan ett gästrum) har varit bland det roligaste jag gjort. Jag har hållit mig till grått och vitt, med lite svart som basfärger. Och sängen har även fått ett par stänk gammelrosa. Och nu måste jag bara tipsa er om den bästa destinationen för barnrumsinredning och babyprylar: Ullared! Varuhuset är så sinnesjukt stort och kan ge ett bättre stresspåslag om man ska gå igenom alla delar, men att bara åka dit och ta sig till barnavdelningen är en supermysig utflykt tycker jag. Och jag fyndade så mycket! Tåget ovan, gunghänsten och lådorna kommer därifrån. Och sedan köpte jag även massa snuttefiltar, gosedjur, massa hygienartiklar från Libero osv osv. Ett litet lördags-tips sådär!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så fina detaljer du har hittat till H’s rum! Har frågat tidigare men försöker igen: Vilken väggfärg (färgkod) är det i rummet?

    1. Emelie Wikström

      Hej! Tack, vad snällt! Åh, jag har tyvärr ingen aning om vad den färgen hette :/