VECKA 39 – KÄNSLOR & TANKAR

Vecka 39, 96% utav graviditeten är avklarad och 11 dagar till BF. De sista veckorna har bara swishat förbi. Men livet, och dagarna nu, är surrealistiska. Det är väldigt konstigt att inte jobba, jag är otroligt trött hela tiden och på gränsen till folkskygg. Så livet blir ganska så litet. Men det är okej nu. Idag efter besöket hos barnmorskan låg det här fina lilla paketet och väntade på mig, från Thomas Sabo. En belock med ett litet H på. Så fint <3

Så hur mår jag nu då när det inte ens är två veckor kvar? Jag känner mig stor som en elefant och min energi och batterinivå skulle kunna jämföras med Iphone 3, det vill säga katastrof. Så jag saknar mig själv. Mest av allt längtar jag så klart efter lilla H, men tätt där efter så längtar jag efter mig själv, och det vanliga och enkla i livet. Träna, orka vara social med vänner, knyta skorna utan att få ont i ryggen eller resa sig smidigt ifrån soffan. Så nu ska jag skära upp lite till utav min ananas och ta en kopp Hallonbladste – japp, jag har gett mig på lite skrönor för att hjälpa förlossningen på vägen. Har sammandragningar delux så jag hoppas att det är ett tecken att jag inte går över 2 veckor iallafall!

LOVE /e

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *