FÖRSTA DAGARNA SOM MAMMALEDIG

En bebis runt julafton kan tyckas oplanerat, men att gå på mammaledighet den 1 december kan jag verkligen (om ni är en julfanatiker som mig) rekommendera! Tredje dagen på mammaledigheten och idag har jag handlat lite julklappar med Hanna, lunchat på stan & bara njutit av ledigheten. Sedan var jag och K även hos Familjerätten och intygade att han är pappa till barnet, haha. Jag kan ju för all del ha misskött mig eftersom att vi inte är gifta (…) Sverige 2018? Hur som helst, nu är vi i mitten utav vecka 38 och det är 17 dagar kvar till ankomst! Jag har ont i ryggen, är ganska trött, men mår ändå mycket bättre än vad jag trodde jag skulle göra såhär sent i graviditeten! Och just det jag, Lilla H är fixerad! Yey! Hoppas att ni haft en fin onsdag, nu ska jag tina en lussebulle. Livet <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *