BÖRJAR BLI NERVÖS

Har mått illa i flera dagar nu, och jag har väl insett att det kanske inte är så fysiskt, utan snarare psykiskt. Jag börjar nog bli nervös. Insikten över att jag ska bli mamma, att vårt liv alldeles snart ska förändras för alltid och att jag ska genomgå en förlossning börjar smyga sig på. Även om det fortfarande för det mesta är för stort för att ta in.

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet, och på fredag går jag hem för att landa och börja uppladdningen! Allting är tvättat och BB-väskan är packad, bara kokandet utav H’s nappar som är kvar. Så jag ska lägga all min tid till att ta hand om mig själv. Och hemmet. Vila, baka, julpynta i den mån jag orkar & ha hemma familj och vänner på fika.

Och vänta. Som jag längtar efter den lilla människan nu! Lilla sötnos.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kjolen 😍 !!!! varifrån?