VECKA 36

34 dagar kvar till BF och jag börjar bli väldigt pirrig. Igår hade jag jätteont i magen & svanken hela förmiddagen, och när jag ringde in till förlossningen för lite vägledning så sa hon åt mig att vila, ta två alvedon & en värmekudde. Men hon sa också att från och med imorgon (idag) så stoppar de inte bebis om han är påväg ut. Vecka 36 är alltså veckan då han är ”färdigbakad” och välkommen om han vill. Galen tanke! Som tur var mådde jag bättre efter en stund och jag kunde åka till Göteborg för att se No More Fucks To Give, så så så bra! Mia Skäringer är ett geni. Men när jag kom hem vid 20.00 var jag helt slut. Tröttheten nu är brutal. Och imorgon börjar min näst sista vecka på jobbet. Känns konstigt, men väldigt skönt.

Love /e

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *