MIN BABYSHOWER

Long time no see! Men om jag ska vara ärlig så kokar inte hjärnan direkt över utav inspiration, vilket ni säkert förstår. MEN jag måste ju bara blogga om min babyshower! Förutom K’s frieri i somras så har jag aldrig blivit så överraskad som jag blev i söndags. Grundlurad åkte jag och K ut till mina föräldrar för att äta söndagsmiddag, men istället för familjen så satt alla mina bästa vänner gömda i det mysigaste av julmys! Jag älskar ju julen, och då lilla H är beräknad till den 22:a december så tänkte de att om jag inte får en jul hemma då så får jag det nu. BÄSTA IDÈN! Det serverades allt gott som jag älskar, så fina presenter & framförallt skratt & en enorm dos kärlek! 

Känner mig fortfarande helt lycklig utav allt de fixade för mig och lilla H. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut, haha.  NU ÄR JAG READY TO POP!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *