GRAVIDTANKAR

Rensade datorn tidigare i veckan och sprang på de här bilderna, som bara är lite drygt ett år gamla. Och det är så konstigt hur alla bilder på mig innan jag blev gravid känns som ett helt liv sedan? Jag känner knappt igen mig själv! Som att jag var Emelie 1.0 innan jag blev gravid, är Emelie 1.5 under graviditeten och förhoppningsvis blir Emelie 2.0 när lillen är ute. Samma person, men ändå helt annorlunda. Någon där ute som känner igen de här tankarna eller är jag knäpp? Att vara gravid nu i slutet är som att hjärnan knappt klarar av att fokusera på något annat än förberedelser och att ställa sig in på vad som komma skall, och det finns säkert någon anledning till det. Men jag börjar bli färdig med att världen är så liten som den faktiskt är under just slutet utav graviditeten. Jag vill orka det jag brukar, känna lusten till det jag brukar & ja, få tillbaka mig själv igen. Och nu vill jag bli MAMMA. En graviditet är v ä l d i g t lång och jag är så redo!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *