VAGNEN ÄR HÄR!

Kanske inte den största dagen för mänskligheten, men mycket väl en av de större på länge för mig. Igår plingade det nämligen på dörren med en barnvagnsleverans! Så efter ett par timmars monterande stod den äntligen klar, vår fina Bugaboo Fox Classic i grå melange.

Och nu står vagnen färdigmonterad här i vardagsrummet så att jag kan snegla på den titt som tätt. Lite som när julgranen är nypyntad, haha. Någon av er där ute som också har den här vagnen? Är ni nöjda? Både jag och K älskar den!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Anna, mamma till dotter Emma 3 månader

    Vi har denna! Mycket nöjda förutom vid skogspromenader samt vid grusunderlag. Blir väldigt skakigt, men er bebis kanske kommer gilla det 😉 ni lär nog märka att handtaget är liiite i vägen också, och ”locket” till liggdelen är lite otympligt. Ni kommer märka när ni har er lille. För övrigt väldigt lättmanövrerad vagn som vi är över lag nöjda med!

  2. Jag blev mamma den 2
    augusti och vi har också Bugaboo Fox i grey melange. Har använt den nu i snart 3 månader och är mycket nöjd! Handtaget över liggdelen brukar jag alltid plocka bort när jag använder vagnen till promenader och ej behöver lyfta av liggdelen. För den är som tidigare kommentaren påpekade lite i vägen annars.