BÖRJAR KOMMA I ORDNING…

Igår kväll spenderade jag ett par timmar på att skruva ihop den här fina barnsängen från Stokke, som vi fått låna utav ett par vänner. Helt utan bruksanvisning (men så envis) så fick jag ihop det till slut! Är helt kär i den och bäddningen går i grått och gammelrosa. Snuttefilten med ballonger & kaninen är från Elodie Details (älskar deras babyprodukter!). Och sänghimmeln och månen med stjärnor är beställt ifrån Babylove.se.

Skötbordet är också på plats, och den fina nallen som min mormor har gjort. Fick även upp draken (från en butik här i stan) på väggen och nya krokar, från H&M Home. De randiga hängselbyxorna är från H&M och de blåa i manchester från Kappahl. Skötbordet och allt tillbehör är från Jollyroom.

Och dom är som jag blir helt pirrig utav varje gång jag tittar på, haha. Båda är från H&M!

_____________________________

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jättefint rum ni har ordnat till er lilla H. Tänkte höra med dig vilken färgkod ni har på väggarna i rummet?