BUDGETFAVORITER FÖR GRAVIDA

Det här med gravidplagg blev snabbt någonting som jag valde bort. Tråkigt utbud & ouppdaterat (med undantag för Asos egna gravidsortiment!). Så istället har jag lärt mig vilka plagg jag kan köpa och faktiskt kommer att använda även efter graviditeten. Mycket bättre för samvetet och plånboken. Den midi-långa kjolen med resår i midjan har blivit det plagget jag utgått mest ifrån hittills då gravidjeans inte är min kopp av te. Matchar den gärna med stora stickade tröjor och stövlar eller boots! Annars älskar jag stickade tighta klänningar, och de funkar också att köpa i vanliga butiker då de töjer sig fint med magen. Och kavajen! Nu är jag på jakt i en i manchester. Den här från Mango är så fin.

Kappa & tröjor: H&M Känning: Zara Kavaj: Mango Skjorta & Bälte: Gina Tricot Boots: Topshop

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *