PÅ HEMMAPLAN I VECKA 19

Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter underbara veckor i Bohuslän hos våra familjer. Kommer summering och bildregn i veckan! Nu sitter jag iklädd samma outfit som ovan (32 grader klockan 21.00?) och är mätt efter en mysig middag med min bästis på Vinci. Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för rutinultraljud och vi ska ÄNTLIGEN få se vår lilla kille igen. Senast var den 20 juni på en privat mottagning i Göteborg. Här är graviduppdatering vecka 19:

Bästa just nu: Att jag mår bra! Förutom att jag inte får på mig så många av mina plagg längre och att jag blir väldigt trött i värmen så känner jag mig knappt gravid. Inget illamående!

Sämsta just nu: Samma svar som ovan, att jag knappt känner mig gravid. Hjärnspöken!! Ska bli skönt med ultraljud imorgon och se att allt är bra <3 Sedan börjar jag i och för sig få lite ont i ryggen… ska ta tag i övningar att göra hemma! Tipsa gärna! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *