BEBISEN I MAGEN ÄR…

… en pojke! Ja, det är en liten gosig pojke som ligger och myser i min mage. Sekunden efter att vi fick reda på vad det var så kändes det så självklart! Jag hade tillsammans med mina bästa vänner gjort ringtestet flera gånger, och det visade alltid tjej. Och nästan alla i vår närhet trodde också att det var en flicka (och på Instagram trodde flest också det). Så först blev jag chockad när det stod ”pojke” i brevet, jag var nästan säker på att det skulle stå flicka. Det spelade ingen som helst roll för mig vad det var, men känslan sa ändå tjej efter all påverkan utifrån. Men nu känns det så himla mysigt med en mini-version utav min älskade älskade K.

Så i onsdags, dagen efter att vi fick reda på det, bjöd jag hem bästisarna på surprise-fika. Och igår köptes första outfiten på Newbie. Så litet, och äntligen känns det hela mer verkligt. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *