IT’S ALL ABOUT BEING COMFY

Sommargarderoben har alltid handlat om att klä sig så snyggt som möjligt, men bekvämt. Och nu är just har det sistnämnda aldrig varit så viktigt, allt som sitter tight är obekvämt. Och Zara har så mycket fint just nu! Älskar de beiga byxorna! Blir nog lite shopping därifrån i veckan. Och föresten, jag funderar på att ha en bloppis för att sälja en massa plagg som jag ändå inte kommer att använda på typ ett år framöver. Håll utkik!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Ida Berggren

    Haha dör för örhängena #palmlover hehe! Älskar sommaren eftersom man kan vara just det: trendy och comfy. Köpte loss på Hunkemöller igår, stort tips alltså!! Hittade sjukt mycket snygga sommarsaker som man bara måste ha nu när det är så varmt överallt (https://www.hunkemoller.se/se_sv/badklader/strandaccessoarer.html)