DEAR WEEKEND

Fin helg som startade på ett gott sätt, minst sagt. Middag med familjen & firade utav lillasyster på TOSO i Göteborg. En peppande future cookie & ingefära-drinkar!

Under lördagen var jag hemma, och låg raklång i soffan typ hela dagen. Förkylningen släpper inte riktigt så det var skönt att bara va. Men när kvällen närmade sig fick jag inbjudan till Astrid. Vin, bubbel, skratt och gråt fram till ett på natten. Så mysigt! 

Söndagen spenderades i jeansen från House of Dagmar (dem är de tveklöst mest bekväma par jeans jag ägt). Jag och K åkte ut till Uddetorp Säteri för lunch & häng med vänner i solen, ni Boråsare som inte varit där än: åk dit, det är så mysigt! Sedan kom mormor & morfar på fika <3 Så glad att jag har dom. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *