ÅRSRESUMÈ

Hur började 2017? 

Det var mycket tankar som snurrade i början utav året och det blev många promenader vid sjön under ledigheten. Men sedan drog vardagen igång och det blev en hel del turer upp till Stockholm. En helg på Grand Hotel med Klas och modeveckan bland annat. 

I mars åkte jag och Klas till underbara Thailand för årets lugnaste vecka. Luncher och middagar på Sarojin Hotel, podd-maraton i skuggan och firande utav min 25-årsdag! 

Vad ser jag mest fram emot under 2018?

Svårt att välja. Men någonting jag inte berättat än är att jag om 3 veckor ska tillbaka till Los Angeles! Den här gången blir det i form utav jobb med Gina Tricot, och då jag blev förälskad i den staden i höstas så jag är helt pirrig över att få komma tillbaka. Förutom det så ser jag verkligen fram emot våren och att få öppna upp vårt älskade sommartorp! Har sånna visioner för det där lilla huset! 

Vad blir jag mest stolt över när jag tänker på 2017?

Att vi tog tag i drömmen om att köra Route 66 såklart!! Känslan av att göra en sann dröm till verklighet är det häftigaste som finns! 

 

När mådde jag som bäst under året?

Under semestern i Bohuslän! Mina mor- och farföräldrar bor där året om, båda våra föräldrars sommarställen ligger där och även Klas krog (som jag älskar att hänga på!). Så där mår jag som bäst, när jag får ha allt och alla jag älskar mest samlade. Men om jag får välja ett tillfälle så var det nog när jag, min syster och våra killar bodde över på båten i hamnen på Käringön <3  Vi prickade in sommarens varmaste dagar! 

Vad har jag varit mest tacksam för under året?

Min familj! Så tacksam över att de får vara friska, att min syster är min bästa vän och att mina gamla fortfarande är med mig. Ska bli ännu bättre på att ta mig tid för dem under 2018! 

Och sedan är jag så glad över alla resor jag gjort både privat och i jobbet! Spanien blev landet dit flest turer gick i år. En vecka på Palma med dagar på båt, långa luncher & mängder av sangria. Och ett dramatiskt avslut på sjukhus…

… sedan blev det Nerja, Marbella och Palma igen för jobb! 

Vad har fått mig att skratta mest under 2017?

Mina stjärnor! Ingenting kan få mig att skratta som mitt tjejgäng kan, och midsommarhelgen blir jag alldeles bubblig av att tänka på. Tror aldrig jag har haft så roligt som jag hade den här midsommarhelgen, och därav typ inga bilder som går att visa offentligt! Haha. 

De 3 bästa köpen 2017?

Förutom resorna vi gjort & andra upplevelser så är det nog solglasögonen från Stella McCartney och alla prickiga plagg (jiiises vad många klänningar det blev!). Min kärlek till vintage som på riktigt slog till i år resulterade i mina vintagejeans i blått och vitt från Levis och den rutiga kavajen. Den röda väskan från Louis Vuitton är dock det mest använda det här året! 

Något jag saknade 2017 som jag önskar mer utav 2018?

Jag tycker faktiskt att jag är ganska så bra på att vara i nuet, men jag vill bli ännu bättre. Lägga ifrån mig telefonen och ta in stunden. Sedan önskar jag ett lugn! Mitt jobb är stundtals galet hektiskt, och det älskar jag! Men jag vill bli bättre på att ta in lugnet när det väl infinner sig och samla energin.

Jag och 2016 kom aldrig riktigt bra överens, men 2017 var något helt annat! Jag har landat i mig själv, haft otroligt roligt och uppfyllt många drömmar. Men kom också ihåg att det här bara är en blogg, jag har också haft det skit ibland! Så, nu önskar jag mig själv och alla er andra ett år av hälsa, välmående och många skratt och fina minnen!

LOVE /E

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *