BEAUTY SHOPPING

Lagom till att 2018 kickade in kändes det som att hälften av alla krämer & smink tog slut. Så idag fick det bli beauty-shopping! Parfymen var också slut, och för första gånget köpte jag om min tidigare doft. Jag har hittat min vardagsdoft. Följande åkte ner i varukorgen:

En återfuktande kräm från Clinique (Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator) som ska vara helt fantastisk mot torr och känslig hy. Hört massa gott om den här, och den ska hjälpa huden att bygga upp sin naturliga ”fuktbarriär”. En dagkräm från Lancóme (Hydra Zen) är en ”anti-stress” som ska verka lugnande för hyn och innehåller rosextrakt och hyaluronsyra. Foundation från Clarins som jag även läst massa bra om, och dessutom har 15 i spf. Parfymen är klassikern La Vie Est Belle från Lancóme.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *