ATT KOMMA HEM

Nu har vi snart varit hemma i en vecka och känslorna har, för att citera, varit all over the place. Det började egentligen på flyget hem när jag från ingenstans brast ut i tårar. De gladaste tårarna jag någonsin gråtit, och en känsla utav tomhet och upprymdhet på samma gång. Men det är väl så det är när man uppfyller en långt livad dröm? Den här resan var tusen gånger finare, roligare & häftigare än vad jag kunnat drömma om och USA är ett fantastiskt land på många sätt, men också otroligt tufft. Människorna är de vänligaste jag någonsin mött & jag känner mig långt ifrån mätt på att upptäcka mer!

Jag tänker att jag sammanställer ett inlägg lite senare med tips & tanker till er som frågat och funderar på att göra samma resa! 

LOVE /e

____________________________

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *