EN HÖST-HELG

Helgen då hösten kom och visade sig från sin allra finaste sida. Efter en timslång frukost igår väntade en heldag på stan med mamma och lillasyster, vi skulle egentligen ha åkt till Göteborg men kändes inte helt hundra med tanke på allt som var igår. Blev hur som helst en supermysig dag med fika, vintage-shopping (hittade nya Levis!) & lång-lunch på Vinci.

Och imorse när jag vaknade fick jag sånt sug efter plättar!! Var nog 10 år sedan jag åt det sist, så jag hoppade i mina nya fårskinnstofflor som jag köpte på höstmarknaden igår och satte igång. Kan ha varit det godaste på länge! 

Hoppas ni får en skön söndag! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Nu blev jag nyfiken, var handlar du vintage i Borås?

    1. Emelie Wikström

      På Veras Garderob 🙂