MIN SOMMAR (SO FAR)

Börjar med att säga att jag ber så hemskt mycket ursäkt för min fullständigt uteblivna uppdatering här på bloggen. Men låt mig förklara och gottgöra er med ett bildbombigt-inlägg! Ursäkt godkänd? Bra! 

Semestern började med att jag och K tog några dagar uppe hos mina föräldrar i Grundsund. Total avslappning (noll wi-fi) och för mig den bästa platsen att börja ledigheten på. En av sommarens favoritklänningar kommer från Indiska!

Sedan bar det av till Smögen, där K driver finaste sommarkrogen Hamnen 4. Vi stannade där lite drygt en vecka (noll wi-fi) med avbrott för ett dygn med lillasyster och hennes pojkvän på hans båt. Vi åkte över till Käringön och hade sommarens härligaste dygn <3 Fisksoppan ovan? Bryggcaféet i Bovallstrand!

 

Den här veckan fylldes (förutom dans på bryggan, middag på Hampholmen med superkocken Thomas Sjögren och lek med syskonbarn) med långa kvällspromenader hos mormor och morfar i Bovallstrand! En av mina bästa sysselsättningar på sommaren. Och huvudets bästa vän: rosa scarf från &OtherStories!

Avslutningsvis och efter dagar på Smögen åkte vi ner till Grundsund igen för sommarfest, grillkvällar och njutning av att absolut inte göra någonting.

Just nu är vi på plats i ett stekhett och underbart Palma, som är vår sista vecka på den här sommarens semester. Och som avslutning på denna lilla sammanfattning (för mitt dåliga bloggande, haha) så har ni bilden ovan. Så mycket kärlek i en och samma bild. Mitt älskade Bohuslän och den bästa människan i min värld.

PUSS, VI HÖRS SNART IGEN! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *